ua en ru

Енергетики розпочали ремонт лінії електропередач Донецької фільтрувальної станції, - МінАТО

Енергетики розпочали ремонт лінії електропередач Донецької фільтрувальної станції, - МінАТО Фото: Донецька фільтрувальна станція (wikipedia.org)

Електропостачання фільтрувальної станції відновлюють з 09:00

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі енергетики приступили до ремонту пошкодженої лінії електропередач Донецької фільтрувальної станції. Про це йдеться в повідомленні Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб в Twitter.

"Сьогодні о 09:00 бригади енергетиків розпочали ремонт пошкоджених ділянок лінії електропередач Донецької фільтрувальної станції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 23 липня повідомлялося, що Донецька фільтрувальна станція знеструмлена, Авдіївка знову залишилася без водопостачання.

Зокрема, знеструмлення об'єкта сталося в результаті бойових дій. Донецька фільтрувальна станція централізовано забезпечує водою кілька прифронтових міст та інших населених пунктів. У самій Авдіївці без води залишилися близько 22 тис. жителів. Для централізованого водопостачання міста створили запас води в міському резервуарі.