ua en ru

Емері: Гравці "Севільї" заслужили перемогу у Лізі Європи

Емері: Гравці "Севільї" заслужили перемогу у Лізі Європи Фото: Унаї Емері

Емері знову щасливий

Тренер "Севільї" Унаї Емері похвалив своїх підопічних за яскравий другий тайм в фигре проти "Ліверпуля". Про це повідомляє сайт УЄФА.


"Ліверпуль" був сильнішим у першому таймі і, природно, міг виграти. Але можна сказати і навпаки. Забивши перший гол, ми стали набагато впевненіше в собі. У перерві спробували трошки психологічно перебудуватися. Ми зрівняли рахунок і усвідомили, що все ще в наших руках. Нам просто потрібно було бути самими собою. Наш головний успіх полягає в тому, що ми зробили на шляху в Базель. Ми здорово грали в нинішньому єврокубковому сезоні і зараз знову святкуємо перемогу у Лізі Європи. Ці почуття абсолютно унікальні. Треба належним чином відсвяткувати свій успіх, не забуваючи про недільному фіналі Кубка Іспанії. Але повторюся, треба отримати максимум задоволення від того, що відбувається. Мої хлопці це заслужили", - сказав Емері.

"У перерві потрібно було щось міняти. "Ліверпуль" - відмінна команда, не дарма ж вони так швидко освоїлися на полі. Нам же потрібно відчувати себе так, як на власному стадіоні. Вболівальники сьогодні дійсно були на висоті. Вони підтримували нас щосили і ми почували себе захищеними. З нами був і Антоніо Пуерта. До матчу ми говорили про те, що хочемо виграти фінал для всіх них", - додав тренер.

Нагадаємо, перемога в Лізі Європи дісталася "Севільї" втретє подяд, що є абсолютним рекордом.