ua en ru

Електропостачання знеструмлених населених пунктів відновиться найближчим часом, - Гройсман

Електропостачання знеструмлених населених пунктів відновиться найближчим часом, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна)

Прем'єр доручив профільним міністрам надавати необхідну допомогу регіонам

Електропостачання понад 150 знеструмлених через негоду населених пунктів відновиться найближчим часом. Про це сьогодні на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Є 150 знеструмлених населених пунктів і всі бригади обленерго працюють. Я думаю, що найближчим часом буде відновлено електропостачання цих населених пунктів", - заявив Гройсман.

За його словами, ситуація поки контрольована, всі служби працюють. Глава уряду також доручив профільним міністрам надавати регіонам необхідну допомогу в разі необхідності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через дощ з мокрим снігом та шквалистих поривів вітру в Україні знеструмлено 152 населених пункти у шести областях. Зокрема, в Дніпропетровській області знеструмлено 73 населених пункти, у Харківській - 38, у Полтавській - 35, у Херсонській - 4, Кіровоградській - 1 та в Запорізькій - 1.