ua en ru

Електронну петицію тепер можна написати голові Дніпропетровської ОДА Резніченку

Електронну петицію тепер можна написати керівнику Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) Валентину Резніченку і спеціальній комісії ОДА. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Президент Петро Порошенко ставить завдання налагодити ефективний діалог влади і людей. Ми чітко розуміємо важливість спілкування з мешканцями. Тому у нас є контакт-центр "гаряча лінія". Я особисто не менше 8 разів на місяць проводжу виїзні прийоми. Щоб людям стало ще простіше ділитися з нами пропозиціями, ми створили сайт колективних звернень", - заявив Валентин Резніченко.

Так, портал e-petition.dp.gov.ua запустили на початку тижня, вже є перші 5 листів-пропозицій. Серед них: "Заснувати шкільні екскурсії в ОДА" і "Розробити план будівництва соціальних установ".

Відзначається, що колективним зверненням до Дніпропетровської ОДА достатньо всього двох голосів підтримки, щоб його розглянула спеціальна комісія, в яку входять керівник, його заступники і голови деяких управлінь.

У прес-службі розповіли, що для того, щоб скористатися ресурсом, досить зареєструватися на порталі e-petition.dp.gov.ua і натиснути на кнопку "Створити звернення". Заповнивши поля, потрібно натиснути "Створити". Після цього звернення перевірять модератори. Якщо в ньому немає нецензурних слів або, наприклад, екстремістських закликів - воно відправляється на сайт. Всі звернення потрапляють на розгляд комісії.

"Для Дніпропетровської ОДА - це ще один канал зворотного зв'язку. Ми хочемо і повинні знати, що хвилює наших жителів. Тільки разом з ними ми можемо розвивати Дніпропетровщину, робити її кращою", - зазначив Резніченко.