ua en ru

Експерти ДСНС дослідять причини виникнення пожежі у приміщенні "Інтера"

Експерти ДСНС дослідять причини виникнення пожежі у приміщенні "Інтера" Фото: голова ДСНС Микола Чечоткін (прес-служба МВС)

Чечоткін спростував чутки про те, що в будівлі телеканалу було виявлено протитанкові міни

В рамках кримінального провадження за фактом пожежі на телеканалі "Інтер" представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), а саме працівники пожежних лабораторій, у якості експертів будуть брати участь у розслідуванні причин. Про це сьогодні заявив голова ДСНС Микола Чечоткін, повідомили у прес-службі МВС України.

"Я думаю, що спільно з Національною поліцією нам вдасться встановити характер і причини загоряння", - зазначив Чечоткін.

Також глава ДСНС спростував чутки про те, що у приміщенні телеканалу було виявлено протитанкові міни.

"За нашою інформацією, жодних протитанкових мін або інших вибухонебезпечних предметів у вигляді вибухових пристроїв не було", - наголосив Чечоткін.

За даними ДСНС, виникнення надзвичайної ситуації у приміщенні телеканалу "Інтер" не пов'язане із природними або техногенними причинами. Що саме спричинило загорання, зараз встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, вчора президент України Петро Порошенко доручив Генеральному прокурору Юрію Луценку взяти розслідування пожежі на телеканалі "Інтер" під особистий контроль.