ua en ru

Екс-захисник "Динамо" Макаренко тренується з "Маріуполем"

Екс-захисник "Динамо" Макаренко тренується з "Маріуполем" Фото: Євген Макаренко (fcdynamo.kiev.ua)

Футболіст поки не збирається підписувати контракт з клубом

Колишній захисник київського футбольного клубу "Динамо" Євген Макаренко тренується з новачком української Прем'єр-ліги "Маріуполем". Про це повідомляє програма "Футбол NEWS".

Зараз 26-річний футболіст знаходиться в розташуванні маріупольської команди, яка на днях розпочала підготовку до сезону на зборі в Пущі-Водиці.

Правда, контракт з "Маріуполем" Макаренко не підписував. Екс-динамівець поки лише тренується разом з командою Олександра Севідова, а сьогодні, очевидно, візьме участь в контрольному поєдинку маріупольців з "Колосом" з Ковалівки.

Відзначимо, що Макаренко залишив "Динамо" в зимове міжсезоння, після того, як відмовився підписувати контракт зі зменшенням зарплати.

Крім Макаренко з "Маріуполем" також тренується ще один вихованець "Динамо" і колишній гравець "Ворскли" Олег Міщенко.

Перед стартом в УПЛ команда Севідова вже взяла в оренду нападника "Шахтаря" Андрія Борячука і підписала контракт з іншим "гірником" Ігорем Карюханцевим. Крім цього ряди "Маріуполя" поповнив колишній гравець луганської "Зорі" і "Анжи" Максим Білий.

Нагадаємо, 26 червня 2017 року, футболісти київського "Динамо" вирушили на підготовчій збір в Австрії, який пройде в Зеефельде.