ua en ru

Екс-віце-президент ФІФА потрапив з в'язниці в лікарню

Екс-віце-президент ФІФА потрапив з в'язниці в лікарню Фото: Джек Уорнер

Уорнер поскаржився на виснаження

Колишній віце-президент Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Джек Уорнер, який перебував у в'язниці Тринідаду, потрапив у лікарню. Уорнер поскаржився на виснаження і був не в змозі відповідати на запитання журналістів, які зібралися біля в'язниці, повідомляє агентство Associated Press.

Раніше The Wall Street Journal з посиланням на урядові документи і джерела повідомила, що двоє синів Уорнера співпрацювали зі слідством. Так, в 2013 році брати Даріан і Дарелл таємно визнали себе винним - Даріан в незаконному перепродажу квитків на Чемпіонат світу по футболу 2010 року з великою націнкою, а Дарелл - шахрайство з іпотекою, коли він збрехав про свої доходи, щоб отримати кредит на будинок в Майамі вартістю 690 тис. дол.

За даними видання, їх свідчення могли призвести до висунення звинувачення проти Уорнера-старшого.

Нагадаємо, на прес-конференції генпрокурор США Лоретта Лінч заявила, що шестеро обвинувачених у справі про корупцію у ФІФА повернуть 150 млн дол незаконних доходів.

У Мін'юсті США повідомили, що віце-президент ФІФА Джек Уорнер вимагав 10 млн дол. хабарі в уряду ПАР за можливість проведення Чемпіонату світу з футболу 2010 року в цій країні.