ua en ru

Екс-керівник "Амстора" здійснює напади на магазини мережі, - компанія

Атаки на ряд магазинів "Амстор" здійснюються збройними людьми колишнього керівника. Про це йдеться в офіційній заяві головного акціонера мережі компанії "Смарт-холдинг".

Як повідомляється, напади на магазини почалися після проведення "Смарт-холдингом" аудиту, який виявив протиправні дії екс-керівника.

"Смарт-холдинг, як головний акціонер групи компаній "Амстор", провів аудит діяльності підприємств групи і виявив, що за останній час міноритарний акціонер Володимир Вагоровський, який був керуючим партнером ГК "Амстор", користуючись складною ситуацією на сході країни, здійснив низку протиправних дій, що порушують законодавство України. Ці дії грубо порушили права інших акціонерів і мали на меті особисте збагачення В. Вагоровського", - йдеться в заяві компанії.

У "Смарт-холдингу" відзначили, що компанія вже подала заяви в правоохоронні органи і "має намір забезпечити стабільну і ефективну роботу підприємств у суворій відповідності з вимогами чинного законодавства, дотриманням законних прав усіх акціонерів, співробітників і контрагентів".

"В даний момент озброєні люди за вказівкою В. Вагоровського намагаються блокувати ряд магазинів мережі "Амстор". Ми звернулися в міліцію і посилили охорону, щоб забезпечити збереження товарно-матеріальних цінностей і стабільну роботу торгових центрів в період свят", - резюмували співробітники компанії.