ua en ru

Кондаков заявив, що його намагаються дискредитувати

Екс-трейдер компанії MMCIS і відомий аналітик Костянтин Кондаков заявив про те, що відносно нього у багатьох ЗМІ публікуються неправдиві дані, з метою дискредитувати його, і відвести увагу правоохоронних органів від тих осіб, які викрали гроші компанії MMCIS.

На думку аналітика, за цими публікаціями стоїть російська компанія "ДеньгиОнлайн". "Ця компанія зараз і проплачує вигідні їй публікації та сюжети на російських телеканалах, в яких подається недостовірна інформація", - зазначив він.

Зокрема, в публікаціях мова йде про те, що Кондаков балотувався у Верховну Раду України за списками Радикальної партії Олега Ляшка, але не пройшов через те, що партія набрала низький відсоток. А також про те, що саме Кондаков є керівником компанії MMCIS.

Кондаков ж спростовує дану інформацію. "Я ніколи не був керівником MMCIS і ніколи не підписував від імені цієї компанії жодного паперу. Я також не мав доступу до її рахунках. Це легко перевірити, адже все в компаніях оформлено документально, і щоб взяти когось на роботу або відкрити рахунок потрібно поставити підпис. Що стосується історії з Ляшком, то тут взагалі все просто - достатньо зайти на сайт Центральної виборчої комісії і побачити, що мене не було в його списку. Зараз проти мене розповсюджується брехлива інформація, і кожен, хто хоче, може легко це перевірити", - підкреслив він.

Кондаков також заявив, що планує звернутися до суду з позовом, в якому хоче визнати опубліковану щодо нього інформацію недостовірною.