ua en ru

Екс-проректор УКУ призначений заступником міністра з питань середньої освіти

Екс-проректор УКУ призначений заступником міністра з питань середньої освіти Фото: Колишній проректор Українського католицького університету Павло Хобзей

Раніше цю посаду обіймав Павло Полянський

Колишній проректор Українського католицького університету (УКУ) Павло Хобзей був призначений заступником міністра освіти і науки з питань середньої та професійно-технічної освіти. Про це сьогодні в ході брифінгу заявив міністр освіти і науки Сергій Квіт, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хочу вам представити Павла Хобзея, - він тепер працює заступником міністра освіти з питань середньої освіти та професійно-технічної освіти", - заявив Квіт.

Раніше Павло Хобзей працював проректором Українського католицького університету.

"Тепер ми сподіваємося, що весь блок питань, які пов'язані з середньою освітою, він буде зараз жвавий і тепер всі питання до Павла Хобзея", - зазначив міністр.

При цьому він також подякував за виконану роботу колишнього свого заступника Павла Полянського, який раніше відповідав за середню освіту.

Нагадаємо, раніше в Міносвіти назвали дати проведення ЗНО в 2016 році. Так, ЗНО буде проводитися з 5 травня по 10 липня.