ua en ru

Екс-глава ПЗЗ Кривопішин призначений радником Кличка

Екс-глава ПЗЗ Кривопішин призначений радником Кличка Фото: Олексій Кривопішин

Загальний стаж роботи Кривопішина на державній службі становить 2 роки і 24 дні

Колишній керівник Південно-Західної залізниці (ПЗЗ) Олексій Кривопишин призначено радників мера Києва Віталія Кличка. Про це йдеться в розпорядженні Кличко №70 від 1 лютого, оприлюдненому на сайті Київської міської державної адміністрації.

"Призначити Кривопішина Олексія Мефодійовича радником Київського міського голови відділу аналітичного забезпечення діяльності Київського міського голови управління організаційно-аналітичного забезпечення діяльності Київського міського голови (патронажної служби) апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з 2 лютого 2016 року з посадовим окладом згідно зі штатним розкладом", - йдеться у розпорядженні

Крім того, Кривопишину буде присвоєно 11 ранг держслужбовця. Загальний стаж його роботи на державній службі становить 2 роки і 24 дні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України звільнив керівника ГО "Південно-Західна залізниця" Олексія Кривопішина 25 березня 2015 року.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що в ЗМІ з'явилася інформація про корупцію на ПЗЗ. Зокрема, нібито Кривопішин за кошти держави збудував спортивний комплекс "Олімпік віладж".

Яценюк також доручив правоохоронним органам розпочати кримінальне провадження за цим фактом.