ua en ru

Екс-голова Дптсу Старенький буде оскаржувати своє звільнення в суді

Екс-глава Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький вважає, що його звільнення з посади голови Державної пенітенціарної служби незаконне і має намір оскаржувати своє звільнення в суді.

Екс-глава Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький вважає, що його звільнення з посади голови Державної пенітенціарної служби є незаконним і має намір оскаржувати звільнення в суді. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Друзі! Навмисно почекав, коли пройдуть перші емоції. Хочу вам повідомити, що вважаю своє звільнення повністю незаконною і немотивованою! Чесно кажучи, такі речі називаються "політичний бєспрєдєл". Впевнений, що всі люди, причетні до цієї розправи, понесуть відповідальність", - зазначив він.

На запитання читача про те чи буде він подавати до суду, Старенький відповів: "Звичайно".

Нагадаємо, 6 липня Міністерство юстиції ініціювало відсторонення від виконання обов'язків голови Дптсу Сергія Старенького у зв'язку з втечею з-під варти екс-нардепа АлександраШепелева, який підозрюється в організації умисного вбивства, привласненні та розтраті чужого майна та інших злочинах. 6 серпня Кабінет міністрів України звільнив гего з займаної посади.