ua en ru

Екс-футболіст київського "Динамо" обраний мером Тбілісі, - екзит-пол

Екс-футболіст київського "Динамо" обраний мером Тбілісі, - екзит-пол Фото: Каха Каладзе (facebook.com kakhakaladzeofficial)

Згідно з екзит-полами, за Каладзе проголосували 54% виборців

Колишній футболіст київського "Динамо" Кахабер Каладзе обраний мером столиці Грузії Тбілісі. Про це свідчать остаточні дані екзит-полу, зібрані компанією Edison Research, передає телекомпанія Rustavi 2.

Згідно з екзит-полами, за Каладзе, кандидата від партії "Грузинська мрія", проголосували 54% виборців. Його найближчими переслідувачами є Заал Удумашвілі з "Єдиного національного руху" (16%) і незалежний кандидат Алеко Елісашвілі (15%).

Нагадаємо, Каладзе виступав за київське "Динамо" з 1998 по 2001 рік, після чого перейшов в італійський "Мілан". Також був капітаном збірної Грузії з футболу.

У 2012 році Каладзе обраний до парламенту Грузії від партії "Грузинська мрія", після чого його призначили на посади віце-прем'єра - міністра енергетики Грузії. На той час прем'єр-міністр країни Бідзіна Іванішвілі вказував на відсутність досвіду у Каладзе, при цьому підкреслюючи, що той "дуже здібна людина і швидко росте".