ua en ru

Єфремов припускає, що нардепи перервуть сьогодні розгляд КПК і внесуть зміни до держбюджету-2012

Глава Партії регіонів Олександр Єфремов припускає, що на сьогоднішньому вечірньому пленарному засіданні парламентарії перервуть розгляд КПК і внесуть зміни до закону про державний бюджет на 2012 р. для реалізації соціальних ініціатив Президента. Про це він сказав на сьогоднішньому брифінгу у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я не виключаю варіант, що нам доведеться перерватися в розгляді КПК на вечірньому засіданні і розглянути зміни до державного бюджету, бо вже від 1 травня ми повинні почати певні виплати по тим статтям, які передбачені щодо змін у бюджеті. До речі, серйозні виплати до 9 травня будуть проводитися для наших ветеранів, тому ми повинні зробити все можливе, щоб цей документ або сьогодні, або максимум завтра вранці був прийнятий", - сказав Єфремов.

Відповідаючи на питання журналістів, чи дійсно змінами до бюджету пропонується збільшення фінансування міністерств і відомств, Єфремов відповів: "Це дурниця. У бюджеті єдине корегується по міністерствах, а також по обласних адміністраціях, - там, де недостатньо було виділено коштів на виплату зарплат. Це єдина стаття, на виплату заробітної плати, яка може бути збільшена".

Зазначимо, раніше повідомлялося, що ВР сьогодні працюватиме до завершення розгляду порядку денного.