ua en ru

Єфремов пропонує парламенту розглянути на майбутньому тижні 10 невідкладних законопроектів

Керівник парламентської більшості, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в ході сьогоднішньої погоджувальної ради попросив парламентаріїв включити до порядку денного 10 законопроектів, які уряд і парламентська більшість вважає першочерговими. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Володимир Михайлович (Литвин), є ще прохання по цілому ряду законопроектів, які з погляду фракції і уряду ми вважаємо першочерговими і їх треба розглянути. Це законопроект 10428 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питань біженців і осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту", законопроект №10433 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо нотаріальних дій і надання нотаріальних послуг", №10437 "Про внесення змін до закону про статус і соціальний захист громадян, які постраждали в результаті Чорнобильської катастрофи щодо вільного вибору санаторно-курортної установи", №10395 "Про державний бюджет України на 2012 рік щодо розрахунків перед державним бюджетом України за надання субкредитів", №10368 "Про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання діяльності суб'єктів господарювання у сфері комунальних послуг", №10006 "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності", № 10294 "Проект Кодексу цивільного захисту України", - сказав Єфремов.

Він додав: "Також необхідно внести до порядку денного законопроект № 9073 "Про підстави державної мовної політики", №9690 "Про внесення змін до деяких законів України про передачу об'єктів культурної спадщини релігійним організаціям", №3251 "Про депутатську недоторканність".

Зазначимо, спікер ВР Володимир Литвин заявив, що питання про скасування депутатської недоторканності Рада розгляне 24 травня.