ua en ru

ЄБРР може розділити ризики з "Райффайзен Банк Аваль" при кредитуванні закупівель с/х техники в Україні на 20 млн дол

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) розглядає можливість розподілу ризиків кредитування сільського господарства в Україні з банком "Райффайзен Банк Аваль" і компанією "Райффайзен Лізинг Аваль". Кредитування банками може скласти до 20 млн дол. і буде надаватися українським фермерам і сільськогосподарським підприємствам для фінансування поставок сільськогосподарської техніки John Deere в Україну. Про це повідомляє прес-служба ЄБРР.
"Проект (кредитування закупівель сільськогосподарської техніки) буде представляти собою приклад успішного співробітництва між виробниками обладнання і фінансовими установами, заохочуючи інших виробників обладнання і банки в країні до впровадження подібних систем", - говориться в повідомленні прес-служби ЄБРР.
Загальна сума кредитування повинна становити 50 млн дол.
"Райффайзен Банк Аваль" - дочірня компанія банку Raiffeisen Bank International (Австрія) в Україні. Разом з дочірньою лізинговою компанією "Райффайзен Лізинг Аваль" є одним з провідних постачальників фінансових і лізингових послуг в Україні.
Deere & Company - один з найбільших виробників сільськогосподарського обладнання в світі, з глобальними продажами на понад 32 млрд дол., присутній в 30 країнах, та має приблизно 56 тис. співробітників по всьому світу. Акції John Deere торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі.