ua en ru

Донецька залізниця зараз виконує план навантаження лише на 32%

Через численні пошкодження інфраструктури внаслідок бойових дій Донецька залізниця зараз виконує план навантаження лише на 32%.

Через численні пошкодження інфраструктури внаслідок бойових дій Донецька залізниця зараз виконує план навантаження лише на 32%. Про це заявив заступник генерального директора "Укрзалізниці" Віталій Жураківський, повідомляє прес-служба "Укрзалізницї".

"Надзвичайно складна ситуація у містах Торез, Горлівка, Микитівка, де ще тривають бойові дії, там багато пошкоджень, яких ми ще не оцінили", - зазначив Жураківський.

Він нагадав, що сили антитерористичної операції звільнили станцію Вуглегірськ від ополченців, і зараз там залізничники перевіряють стан інфраструктури на дільниці від Вуглегірська до Дебальцевого.

"Практично працює тільки Західний Донбас, такі напрямки як Красний Лиман, Артемівськ, Сіль, шахти в районі Красноармійська", - додав заступник генерального директора Укрзалізниці.

Раніше повідомлялося, що мінімальні збитки від пошкодження об'єктів інфраструктури Донецької, Південної та Придніпровської залізниць склали 400 млн грн.