ua en ru

Двоє українських військових підірвалися на невідомому вибуховий пристрій, - штаб АТО

Двоє українських військових підірвалися на невідомому вибуховий пристрій, - штаб АТО Фото: двоє українських військових підірвалися на невідомому вибуховий пристрої

Військові загинули під час виконання завдань

В зоні проведення антитерористичної операції двоє українських військовослужбовців підірвалися на невідомій вибуховий пристрій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"За попередньою інформацією, під час виконання завдань, у результаті підриву на невідомому вибуховий пристрій, загинули двоє військовослужбовців однієї з механізованих бригад, підрозділ якої розташоване недалеко від населеного пункту Новолуганское Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Штаб АТО: внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули два військовослужбовця За попередньою інформаціє...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 березень 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні прес-центр штабу АТО повідомляв, що за минулу добу російсько-терористичні війська 88 раз обстріляли позиції Збройних Сил України, в результаті чого троє українських вояків загинули, вісім поранено.

Також повідомлялося, що в результаті обстрілу Авдіївки з "Градів" пошкоджено 21 будинок. Бойові дії на цих рубежах тривали з перервами більше 10 годин. У бік позицій українських військових було випущено понад 200 хв.