ua en ru

Рух на трасі "Київ-Харків" в Полтавській обл. відновлено, - МВС

Рух на трасі "Київ-Харків" в Полтавській обл. відновлено, - МВС Фото: ділянка траси "Київ-Харків", де стався вибух боєприпасів

Міліція порушила справу за статтею "недбале зберігання боєприпасів"

Рух на ділянці траси Київ-Харків в Полтавській області, де вночі вибухнув автомобіль з боєприпасами, станом на 14:00 24 червня відновлено. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в Полтавській області.

"Інформуємо, що станом на 14:00 рух транспорту на вказаній ділянці автодороги відновлено", - сказано в повідомленні.

Як повідомили в міліції, 24 червня близько першої години ночі до міліції Полтавського райвідділу надійшло повідомлення, що на 336 км автодороги Київ-Харків, поблизу села Супрунівка, горить вантажний автомобіль і чутні звуки, схожі на вибухи снарядів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції. В ході роботи правоохоронці з'ясували, що кілька автомобілів, що належать одній з військових частин Національної гвардії України, перевозили в зону АТО боєприпаси. За попередньою інформацією, в автомобілі "КРАЗ" з причепом, здетонував один з боєприпасів, в результаті чого почалася пожежа. В результаті спалаху здетонували інші боєприпаси. Близько 3 години ночі пожежа і вибухи припинилися.

В даний час організовано об'їзд місця пригоди. На місці працює слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти

Рух на трасі "Київ-Харків" в Полтавській обл. відновлено, - МВС

Фото: згорілий "КРАЗ", який перевозив боєприпаси

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 264 Кримінального кодексу України (недбале зберігання боєприпасів).

Нагадаємо, в результаті події ніхто не постраждав.