ua en ru

Рух транспорту біля Міненерго відновлено, - МВС

Рух транспорту біля Міненерго відновлено, - МВС Фото: мітинг шахтарів під Міненерго триває

Раніше гірники заблокували рух по Хрещатику

Рух автотранспорту біля будівлі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, де проходить мітинг шахтарів, відновлено. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

Як повідомляється, на спецлінію "102" надійшов виклик про перекриття руху по вулиці Прорізній, де розташоване відомство.

"Близько 400 осіб проводять акцію біля Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Громадяни з числа мітингувальників на деякий час перекрили рух автотранспорту біля адміністративної будівлі. Такими діями учасники заходу намагалися привернути увагу керівництва відомства до їхніх вимог", - сказано в повідомленні.

Станом на 17.40 рух автотранспорту відновлено.

"Грубих порушень громадського порядку не зафіксовано. Також в міліцію не надходило звернень щодо подій біля Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Акція за участю громадян триває", - зазначили в міліції.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що мітингувальники перекрили Хрещатик.
Нагадаємо, сьогодні у центрі Києва проходить мітинг шахтарів. Гірники вже пікетували будівлі Адміністрації Президента, Верховної Ради і Кабінету міністрів.