ua en ru

Рух приміських поїздів на ділянці Лозова-Слов'янськ" відновлено, - ХОДА

Рух приміських поїздів на ділянці "Лозова-Слов'янськ" відновлено.

Рух приміських поїздів на ділянці "Лозова-Слов'янськ" відновлено. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації (ХОДА).

"8 липня відновлено курсування до станції "Слов'янськ" приміського електропоїзда № 6289 "Лозова-Слов'янськ", рух якого було припинено у зв'язку з проведенням АТО. Починаючи з 9 липня, приміський поїзд № 6289/6290 сполученням "Харків-Пасажирський - Лозова - Слов'янськ - Лозова - Харків-Пасажирський" формування Південної залізниці курсуватиме щодня", - повідомляє у прес-службі.

Згідно з повідомленням, з Харкова електропоїзд буде відправлятися о 10:20, на станції "Лозова" прибувати у 12:40, Слов'янськ - о 15:20. Зі Слов'янська відправлятиметься о 16:12, прибувати на станцію "Лозова" у 17:57 і на станції "Харків-Пасажирський" - о 20:40. На вузловій станції "Лозова" пасажири можуть пересісти на потяги, що курсують в інших напрямках.

У напрямку Слов'янська поїзд № 6289 сполученням "Харків-Пасажирський - Лозова - Слов'янськ" на ділянці Лозова - Слов'янськ" курсує з зупинками на всіх зупинкових пунктах і станціях. На зворотному шляху від Слов'янська до станції "Лозова" поїзд № 6290 сполученням "Слов'янськ - Лозова - Харків-Пасажирський" слід з зупинками тільки на станціях.

На початку травня 2014 р. було змінено рух приміських та міжрегіональних поїздів Донецької та Південній залізницях. Тоді залізниця скасувала до стабілізації ситуації курсування 29 приміських поїздів на Донецькій залізниці та 4 - на Південній залізниці. Крім цього, були обмежені маршрути 9 приміських поїздів по дорозі і 10 - з Південної залізниці. А також, було змінено маршрут прямування 17 пар пасажирських поїздів на перегонах "Слов'янськ - Шпичкіно" і "Красний Лиман - Форпостная".