ua en ru

Два незалежні члени наглядової ради "Нафтогазу" повідомили про відставку

Два незалежні члени наглядової ради "Нафтогазу" повідомили про відставку Фото: "Нафтогаз" (minenergo.com.ua)

Про відставку заявили Пол Ворвік та Маркус Річардс

Два незалежні члени наглядової ради НАК "Нафтогаз Україна" повідомили про відставку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Нафтогазу" у Facebook.

"Останні незалежні члени наглядової ради "Нафтогазу" вирішили піти у відставку. Своє рішення Пол Ворвік та Маркус Річардс пов’язують зі згортанням реформ з боку уряду", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, завтра, 20 вересня 2017 року, відбудеться брифінг керівництва групи "Нафтогаз" щодо цього рішення.

Останні незалежні члени наглядової ради Нафтогазу вирішили піти у відставку. Своє рішення Пол Ворвік та Маркус Річардс п...

Опубліковано Нафтогаз України - Naftogaz 19 вересня 2017 р.

Відзначимо, за словами джерел РБК-Україна, вже завтра має відбутися відбір незалежних членів наглядової ради "Нафтогазу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у серпні 2017 року Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" припинила повноваження незалежного члена наглядової ради Чарльза Проктора.

Повноваження Проктора закінчуються 30 вересня. При цьому причина звільнення не розголошується, але варто зазначити, що рішення про звільнення приймала сама наглядова рада, яка може звільнити члена лише за його власною заявою.

Як повідомили РБК-Україна в наглядовій раді "Нафтогазу", причиною звільнення Проктора стала пропозиція від іншого роботодавця.