ua en ru

Два клуби домовляються про трансфер футболіста "Шахтаря" Тайсона

Два клуби домовляються про трансфер футболіста "Шахтаря" Тайсона Фото: Тайсон

Бразилець буде головною метою італійського "Лаціо" і турецького "Фенербахче"

Відразу два футбольних клуби домовляються про трансфер півзахисника донецького "Шахтаря" Тайсона. Про це повідомляє сайт Tutto Mercato Web.

За відомостями джерела, 29-річний бразилець буде головною метою італійського "Лаціо" в літнє трансферне вікно серед гравців середньої лінії. "Орли" планую Тайсоном замінити 22-річного Бальде Кейта, який, ймовірно, влітку залишить римський клуб.

Наголошується, що "Лаціо" вже зробив пропозицію Тайсону про перехід, однак воно не задовольняє бразильця. Римляни дають хавбеку "Шахтаря" 3 млн євро в рік зарплату плюс 2 млн євро підйомних при підписанні контракту.

За даними турецького Starkibris.net, в послугах Тайсона також зацікавлений і "Фенербахче", який готовий платити футболісту стільки, скільки той хоче.

Представники Тайсона довели до відома босів "канарок", що їх клієнт хоче отримувати зарплату на рівні 4 млн євро на рік. Спочатку "Фенербахче" був не готовий йти на такі умови, однак в останні дні змінив свою позицію і висловив згоду на подібну зарплату для Тайсона.

Найімовірніше, турки будуть домовлятися з Тайсоном про січневому переході, коли у бразильця закінчиться термін дії контракту з "Шахтарем".

Це ж джерело зазначає, що Тайсон відкинув пропозицію "Шахтаря" про продовження співпраці, яке було підкріплено зарплатою в 3,2 млн євро.

Нагадаємо, раніше агент Тайсона підтвердив інтерес з боку італійського клубу.