ua en ru

Дунас призначений прокурором Миколаївської області

Дунас призначений прокурором Миколаївської області Фото: Тарас Дунас

Луценко представив Дунаса працівникам прокуратури

Генеральний прокурор України Юрій Луценко сьогодні, 1 липня, призначив Тараса Дунаса прокурором Миколаївської області. Про це повідомляє місцеве видання "НикВести".

Офіційний захід у прокуратурі пройшло за участю тимчасово виконуючого обов'язки голови Миколаївської облдержадміністрації В'ячеслава Боня, голови обласної ради Вікторії Москаленко, віце-мера Миколаєва Юрія Степанця та заступника начальника управління поліції в Миколаївській області Артура Гаспарова.


Раніше Дунас обіймав посаду прокурора Жовківського району Львівської області, потім - заступника прокурора Львівської області. З серпня 2014 року Дунас працював заступником начальника Головного управління представництва та організації участі у кримінальному провадженні в суді Генеральної прокуратури України.

Тарас ДунасФото: Тарас Дунас та Юрій Луценко

Нагадаємо, 29 червня Юрій Луценко звільнив прокурора Миколаївської області В'ячеслава Кривовяза з органів прокуратури. Кривов'яз був усунений з посади 27 червня після того, як президент Петро Порошенко в Миколаєві закликав звільнити його і голову обласної поліції у зв'язку з корупційним скандалом в ОДА.