ua en ru

ДТП з військовим автомобілем у Миколаївській області: поліція повідомила подробиці

ДТП з військовим автомобілем у Миколаївській області: поліція повідомила подробиці Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Аварія сталась сьогодні у м. Нова Одеса

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) з військовим автомобілем у Миколаївській області у м. Нова Одеса загинула 43-річна місцева мешканка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

Як зазначається, аварія сталась сьогодні близько 11:50 на автодорозі Р-06 Благовіщенське-Миколаїв у м. Нова Одеса неподалік Кургану Слави.

"За попередньою інформацією, від вантажного військового автомобіля МАН на ходу від’єднався причеп та в’їхав у зупинку громадського транспорту, на якій саме знаходились шестеро людей", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП від отриманих травм на місці пригоди загинула 43-річна місцева мешканка, інші громадяни, які перебували на зупинці, встигли відбігти. У поліції зазначають, що водій та пасажир МАНу не постраждали.

Наразі на місці працюють правоохоронці. Інформацію за фактом ДТП внесено до журналу Єдиного обліку попередньо за ознаками ч. 1 ст. 415 КК України "Порушення правил водіння або експлуатації машин", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

ДТП з військовим автомобілем у Миколаївській області: поліція повідомила подробиціДТП з військовим автомобілем у Миколаївській області: поліція повідомила подробиці

Фото: ДТП з військовим автомобілем у Миколаївській області (mk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаївській області в місті Нова Одеса сьогодні, 18 грудня 2017 року, вантажівка Національної гвардії України врізалася в зупинку громадського транспорту.