ua en ru

ДТП у Вінницькій області: травмовано 4 молодих людей

ДТП у Вінницькій області: травмовано 4 молодих людей Фото: те, що залишилося від розбитої іномарки

Зокрема госпіталізовано двох дівчат 1995 року народження й одну 1996-го

У результаті дорожньо-транспортної пригоди у Вінницькій області, яка сталася в ніч на 10 липня, четверо молодих людей отримали травми різного ступеню тяжкості. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що о 23:50 суботи на автошляху Львів-Кіровоград-Стрий-Знам’янка водій автомобіля "БМВ-323", рухаючись із Немирівського шосе в напрямку м. Вінниця, на круговому перехресті не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини в кювет.

"У результаті ДТП він та троє пасажирів із різного ступеню травмами госпіталізовані. Усі потерпілі - вінничани. У салоні іномарки перебувало три дівчини. Дві потерпілі - 1995 року народження, третя - 1996-го", - йдеться в повідомленні.


Повідомляється, що у водія БМВ відібрано зразки крові на стан сп’яніння.

"За попередніми даними, у водія діагностовано закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер. 21-річну дівчину госпіталізовано з політравмою, 20-річну - з переломом плеча, закритою черепно-мозковою травмою. Численні забої та закриту черепно-мозкову травму отримала інша 20-річна потерпіла", - доповіли у відомстві.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Наразі з’ясовуються обставини та причини аварії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові сталася ДТП за участю патрульного автомобіля, в результаті якого двоє людей загинуло, ще п’ятеро отримали травми.