ua en ru

У ДТП за участю працівника "Укрзалізниці" постраждали три людини

У ДТП за участю працівника "Укрзалізниці" постраждали три людини Фото: ДТП під Києвом ("Лівий берег")

Омелян вимагає звільнити начальника відділу вантажоперевезень "Укразалізниці" Івана Федорка

Вчора, 3 липня 2016 року, на автодорозі під Києвом сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю співробітника "Укрзалізниці" і фотокореспондента одного із ЗМІ, в результаті чого постраждали три людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Київської області.

Повідомляється, що по дорозі на Боярку водій автомобіля AUDI Q7 виїхав на зустрічну смугу та скоїв лобове зіткнення з автомобілем Dacia.


“Троє пасажирів, серед яких двоє малолітніх дітей, доставлені в лікарню. Винуватець ДТП, 49-річний киянин, втік з медичного закладу під час освідування на алкогольне сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що водії автомобілів не постраждали. В результаті ДТП пасажири Dacia - 30-річна жінка і двоє дітей 4-х і 6-річного віку отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Зазначимо, постраждала сім'я фотокореспондента "Лівого берега" Максима Левіна.

За словами нардепа від "Народного фронту" Антона Геращенка, винуватцем ДТП став начальник відділу вантажоперевезень "Укразалізниці" Іван Федорко. Поліція оголосила його в розшук.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян звернувся до глави "Укразалізниці" Войцеха Бальчуна з вимогою звільнити Федорка.

Нагадаємо, у Львівській області автомобіль збив на смерть велосипедиста.