ua en ru

ДТП за участю голови КСУ: рятувальники не знайшли немовляти, який був в одному з авто

ДТП за участю голови КСУ: рятувальники не знайшли немовляти, який був в одному з авто Фото: ДТП за участю голови КСУ у Полтавській області

Про грудне дитя повідомляла постраждала дівчинка

Рятувальники не знайшли немовляти, який нібито був в автомобілі, який потрапив у ДТП в Полтавській області біля села Циганське 26 липня, передає місцеве видання "Полтавщина".

"Наші працівники оглянули понівечений автомобіль. Немовляти там точно не було", - сказала начальник прес-служби ГУ ДСНС Полтавській області Світлана Рибалко.

За словами очевидців, коли потерпілу в ДТП дівчинку забирала швидка, вона говорила, що з ними в машині був ще немовля.

Як повідомив начальник прес-служби УМВС України в області Юрій Сулаєв на своїй сторінці в Facebook, загиблий в лікарні хлопчик був з іншої сім'ї. Крім того, за словами, головлікаря Полтавської дитячої клінічної лікарні Лариси Савченко, хлопчикові було не 12, а 13 повних років. У нього були травми, не сумісні з життям.

Також, за словами Рибалка, з автомобіля вирізали дівчинку, а хлопчика з машини викинуло.

Нагадаємо, ДТП сталося на 320 км автодороги "Київ-Харків" увечері 26 липня. В результаті зіткнення автомобілів Nissan і Toyota Camry на місці аварії загинули дві людини: водій і пасажир автомобіля Nissan. Інший пасажир - хлопчик 13 років помер вночі в реанімації. Дівчинка, яка також була в автомобілі Nissan і повідомляла про грудному дитині, зараз знаходиться в важкому стані в реанімації.

Водія Toyota Camry та пасажира (Бауліна) теж направили у реанімацію із важкими травмами.

За даними МВС, винуватцем ДТП був водій автомобіля, в якому перебував голова КСУ.