ua en ru

ДТП маршрутки на мосту в Запоріжжі: поранено 15 людей

ДТП маршрутки на мосту в Запоріжжі: поранено 15 людей Фото: маршрутка після зіткнення з опорою

Інформація про обстріл автобуса не відповідає дійсності

У Запоріжжі водій маршрутного таксі скоїв зіткнення з опорою мосту, внаслідок чого тілесні ушкодження отримали 15 осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

У поліції відразу запевнили, що розповсюджена деякими ресурсами інформація про обстріл автобуса не відповідає дійсності.

Зазначено, що близько 22:00 на мосту "Преображенський" водій автомобіля "Фольксваген ЛТ" (маршрутне таксі №10) не впорався з керуванням і скоїв зіткнення з опорою мосту.

"Унаслідок ДТП до 5-ї міської лікарні м. Запоріжжя з різними тілесними ушкодженнями звернулися 15 осіб (включаючи водія). 14 громадян після надання допомоги були відпущені додому, а ще одна людина залишилася під наглядом лікарів до ранку", - йдеться в повідомленні.

20 березня слідчий уніс відомості до ЄРДР та розпочав досудове розслідування за ознаками ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, в результаті ДТП у Житомирській області, яке сталося ввечері 19 березня, загинули три людини, двоє госпіталізовано.