ua en ru

ДТП у Києві за участю сина Шуфрича: поліція відкрила справу

ДТП у Києві за участю сина Шуфрича: поліція відкрила справу Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якому постраждав пішохід

У Києві поліція відкрила справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю сина народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шурфича - Нестора Шуфрича-молодшого. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва в Facebook.

"Аварія сталася вчора близько 22:30 в Печерському районі Києва автомобіль "Бентлі" на пішохідному переході збив чоловіка. Потерпілого з травмами тіла "швидка" доставили в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на момент аварії в салоні іномарки разом з водієм 1994 року народження знаходився його товариш. Також відомо, що авто не належить водієві, а було узяте в оренду.

Так, під час спілкування з правоохоронцями водій пройшов тест на визначення стану сп'яніння і пройшов дослідження в лікарні: результати показали, що чоловік тверезий. Разом з тим, у нього взяли аналізи для встановлення наявності наркотичного сп'яніння.

За попередньою інформацією лікарів, у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя і гомілки. Тому слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Наголошується, що водій співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучений до матеріалів кримінального провадження. Автомобіль вилучили та доставили на штрафмайданчик.

Неподалік від місця події виявили камери відеоспостереження, записи з яких будуть вилучені в установленому законодавством порядку. Для з'ясування обставин та механізму ДТП будуть проведені експертизи, в тому числі технічного стану машини, автотехнічна і фототехнічна.

Столичні поліцейські встановлюють обставини автопригоди, у якій постраждав пішохід Чоловіка із тілесними ушкодженнями до...

Опубліковано Поліція Києва 27 серпня 2017 р.

Нагадаємо, в суботу, 26 серпня 2017 року, відбулося ДТП за участю сина народного депутата Нестора Шуфрича. Інцидент стався на вул. Шота Руставелі, де на пішохідному переході або поблизу нього Шуфрич було збито 31-річного чоловіка.