ua en ru

У Дружківці через вибух гранати біля кафе постраждали 6 людей

У Дружківці через вибух гранати біля кафе постраждали 6 людей У Дружківці вибухнула граната

У Дружківці Донецької області сьогодні, 12 квітня, п'яний місцевий житель кинув гранату біля кафе, в результаті чого було госпіталізовано 6 осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Донецькій області.

"В результаті вибуху гранати біля кафе "Дракон" в Дружківці постраждали 6 осіб. З осколковими пораненнями в лікарню були доставлені 2 чоловіки та 4 дівчини", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в міліції, повідомлення про подію надійшло о 04:45. Постраждали два чоловіки віком 36 і 25 років і чотири дівчини віком від 20 до 23 років.

"Встановлено, що безробітний житель Дружківки, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, дістав з кишені гранату і висмикнув чеку. Потім, злякавшись, кинув її в палісадник кафе, де вона вибухнула", - розповіли в міліції.

Співробітники міліції затримали 20-річного місцевого жителя, який кинув гранату.

"Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він притягується до відповідальності за ч. 4. ст. 296 "Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь приготованого для нанесення тілесних ушкоджень" Кримінального кодексу України", - повідомив начальник Дружківського МВ Артем Крищенко.

За словами підозрюваного, боєприпаси він знайшов. Фігуранту загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в лютому в Закарпатській області прибув з АТО чоловік під час п'яної сварки підірвав гранату.