ua en ru

Під Дрогобичем зіткнулися мікроавтобус і легкове авто, є постраждалі

Під Дрогобичем зіткнулися мікроавтобус і легкове авто, є постраждалі Фото: у Львівській області сталася ДТП (pixabay.com)

У результаті ДТП постраждали шість осіб

На об'їзній дорозі Дрогобича Львівської області в результаті зіткнення мікроавтобуса і легкового авто постраждали шість осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Львівської області.

Повідомляється, що інцидент стався вчора о 10:30. За даними поліції, зіткнулися автомобіль ВАЗ-2103 і мікроавтобус "Фольксваген".

"В результаті зіткнення травмовано шість осіб, водій і четверо пасажирів "Жигулів", а також пасажирка "Фольксвагена". Після надання медичної допомоги п'ятеро з них були відпущені", - йдеться в повідомленні.

За фактом ДТП відкрито кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху. Досудове слідство триває.

Під Дрогобичем зіткнулися мікроавтобус і легкове авто, є постраждаліПід Дрогобичем зіткнулися мікроавтобус і легкове авто, є постраждалі

Фото: ДТП під Дрогобичем

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Самборі Львівської області легковий автомобіль врізався у стовп, в результаті чого постраждали водій і два пасажири. За даними поліції, у потерпілих діагностували струс мозку.