ua en ru

ДРГ російського спецназу готують ряд "гучних" диверсій проти підрозділів ЗСУ, - Тимчук

ДРГ російського спецназу готують ряд "гучних" диверсій проти підрозділів ЗСУ, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Тимчук повідомляє, що можливе "полювання" на окремих військових начальників сил АТО

Диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) російського спецназу готують ряд "гучних" диверсій проти підрозділів Збройних сил України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Як повідомляє Тимчук, відразу на декількох ділянках лінії фронту відзначається поява розвідпідрозділів чисельністю по 20-25 чоловік спецназу Головного розвідуправління Генерального штабу Збройних сил РФ, розбитих на групи (ДРГ) по 5-6 чоловік.

"Добре екіпіровані, дисципліновані, на передовій "працюють" наїздами, всі переміщення - в обстановці максимально можливої секретності...В район виконання завдань на передовій прибувають власним автотранспортом, з "місцевим" командуванням і бойовиками спілкуються виключно за службової необхідності", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Тимчук, ДРГ виявляють винятковий інтерес до способів інфільтрації в найближчі тактичні тили українських військ, використовують для ведення розвідки найширший арсенал технічних засобів.

"По ряду ознак, дані ДРГ готують ряд "гучних" диверсій проти підрозділів ЗСУ на передньому краї і в тактичній тилу. Судячи по затребуваною командирами даних груп інформації, особливою увагою будуть користуватися КП і ПУ українських військ, склади боєприпасів і пально-мастильних матеріалів, базові табори, стоянки бойової техніки, можливе "полювання" на окремих військових начальників сил АТО", - повыдомляэ Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі ведуть обстріл ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п'яні військові РФ на Донбасі влаштували стрілянину з автоматичної зброї.