ua en ru

Дощ і мокрий сніг накриють більшу частину України: прогноз погоди на завтра

Дощ і мокрий сніг накриють більшу частину України: прогноз погоди на завтра Фото: сніг і дощі накриють майже всю Україну: прогноз погоди на завтра (Віталій Носач, РБК-Україна)

У середу, 8 грудня, на більшій частині території країни очікуються мокрий сніг і дощі. Температура повітря вдень коливатиметься від -2 до +12 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Погода у всіх регіонах

У більшості західних областей завтра очікується сніг. У Закарпатській та Волинській областях опади не очікуються. Температура повітря вночі від -6 до 0, вдень від -2 до +2.

У центральних, північних і південних регіонах очікуються мокрий сніг і дощі. Вдень повітря прогріється від + 3 до +12, вночі температура складе від 0 до +8 градусів.

У ряді східних регіонів пройдуть невеликі дощі. На території Луганської та Донецької областей опади не очікуються. Температура вдень тут складе від + 6 до +9, вночі - від +3 до + 7 градусів.

Дощ і мокрий сніг накриють більшу частину України: прогноз погоди на завтраФото: погода в Україні 8 грудня (meteo.gov.ua)

Погода в Києві

У Києві завтра очікується дощ з мокрим снігом. Температура повітря протягом доби буде перебувати в межах від 0 до -2 градусів.

Дощ і мокрий сніг накриють більшу частину України: прогноз погоди на завтра

Фото: погода в Києві 8 грудня (meteo.gov.ua)