ua en ru

ДонНТУ переносять в Красноармійськ

Донецький національний технічний університет розміститься в м. Красноармійськ Донецької області на базі Красноармійського індустріального інституту Донецького національного технічного університету.

Донецький національний технічний університет розміститься в м. Красноармійськ Донецької області на базі Красноармійського індустріального інституту Донецького національного технічного університету. Відповідний наказ МОН №1129 від 3 жовтня 2014 р. розміщено на офіційному сайті Міністерства освіти і науки, передає прес-служба відомства.

"МОН закликає керівництво університету в оперативному порядку вирішувати усі питання забезпечення початку нового 2014/2015 навчального року університету, починаючи з 3 листопада 2014 року та забезпечити оперативне інформування співробітників і студентів про тимчасове переведення", - йдеться в повідомленні прес-служби МОН.

Нагадаємо, раніше прес-служба Міносвіти України повідомляла, що українські влада визначає можливе місце перенесення Донецького національного технічного університету.

Інший донецький виш - Донецький національний університет вже переїхав у Вінницю.