ua en ru

В Донецьку область прибуло 45 тонн гуманітарної допомоги для мешканців Авдіївки

В Донецьку область прибуло 45 тонн гуманітарної допомоги для мешканців Авдіївки Фото: гуманітарна допомога для мешканців Авдіївки

Гуманітарна допомога прибула до міста Краматорськ

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області розвантажили гуманітарну допомогу для мешканців міста Авдіївки та інших прифронтових міст вагою 45 тонн. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"У місті Краматорську співробітники 12 Державного пожежно-рятувального загону розвантажили 15 т гуманітарної допомоги з м. Кропивницький (будівельні матеріали), 15 т гуманітарної допомоги з м. Дніпра (теплі речі та генератори), 15 т гуманітарної допомоги з м. Херсон (будівельні матеріали)", - повідомляє прес служба.

altalt

Фото: гуманітарна допомога для мешканців Авдіївки

Також повідомляється, що у Авдіївці до місць видачі гуманітарної допомоги населенню рятувальники доставили 0,5 т медикаментів, які прибули з міста Івано-Франківськ. Крім того здійснювалася видача продуктів харчування, теплих речей та предметів гігієни для населення.

Нагадаємо, 7 лютого повідомлялося, що в Донецьку область прибуло 35 тонн гуманітарної допомоги для Авдіївки та навколишніх міст.