ua en ru

У Донецькій області водовід запрацював на повну потужність, - СЦКК

У Донецькій області водовід запрацював на повну потужність, - СЦКК Фото: вода (pixabay.com)

Пуско-налагоджувальні роботи на Південно-Донбаському водоводі завершені

Пуско-налагоджувальні роботи на Південно-Донбаська водоводі були завершені сьогодні, 15 червня 2017 року. Про це повідомляє штаб АТО в Facebook, посилаючись на інформацію української сторони СЦКК.

"15 червня пуско-налагоджувальні роботи на Південно-Донбаському водоводі були завершені. Насосна станція першого підйому водогону знову працює на повну потужність і забезпечує водою населення Донбасу", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, ця станція є одним з найважливіших вузлових об'єктів в системі водопостачання регіону. Вона, як і інші критичні екологічні об'єкти цивільної інфраструктури Донбасу перебуває під особливою увагою керівництва АТО щодо недопущення будь-яких порушень режиму припинення вогню, навіть коли ВСУ необхідно відкрити вогонь.

"Всі ці об'єкти мають постійні гарантії безпеки з боку Збройних Сил України, в той час як з боку НЗФ ОРДО такі гарантії відсутні. Тому, важко передбачити, скільки часу насосна станція зможе працювати в штатному режимі", - резюмували в штабі.

Південно-Донбаський водовід знову працює Українська сторона СЦКК повідомляє, що 15-го червня пуско-налагоджувальні робо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, що до вечора 15 червня 2017 року на Донбасі з'явиться водопостачання.