ua en ru

У Донецькій області затримали жінку, яка воювала на боці ДНР

У Донецькій області затримали жінку, яка воювала на боці ДНР Фото: Владислав Аброськін повідомив про затримання жінки-бойовика ДНР на КПВВ "Майорськ"

Жінка з маленькою дитиною прямувала в окуповане бойовиками Єнакієве від родичів з підконтрольної Україні території

Працівники поліції Бахмута в п'ятницю, 16 грудня, затримали на контрольно- пропускному пункті в'їзду/виїзду "Майорськ" (Донецька область) молоду жінку за підозрою у службі в лавах бойовиків так званої "Донецької народної республіки". Про це повідомив голова Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook.

Жінка 1988 року народження з маленькою дитиною прямувала в окуповане бойовиками Єнакієве від родичів, які проживають на підконтрольній Україні території.

Під час перевірки виявилося, що з жовтня 2014 року по березень 2015 року вона проходила службу" у 2-му мотострілецькому батальйоні 3-ї окремої мотострілкової бригади 1-го армійського корпусу ДНР".

Під час розмови з поліцією жінка виправдовувала свою "службу в ДНР" тим, що вона сирота і у неї не було роботи і засобів до існування.

"Пішла на так звану "службу" суто, щоб вижити. Отримувала "зарплату" 15 тисяч рублів. Після народження дитини залишила службу. Коли випала нагода, виїхала на підконтрольну Україні територію , щоб зареєструвати свою дитину", - зазначив Аброськін.

Вчора співробітники поліції Бахмута на КПВВ "Майорск" затримали молоду жінку, 1988 року народження, з маленькою дитиною. ...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 17 грудня 2016 р.

Нагадаємо, у середу, 14 грудня, у зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області бойовики обстріляли чергу на КПВВ "Майорськ", у результаті чого загинула одна людина і ще одну поранено.