ua en ru

У Донецькій області затримали банду, яка нелегально переправляла громадян через держкордон

У Донецькій області затримали банду, яка нелегально переправляла громадян через держкордон Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

До складу банди входили мешканці Донецької області

У Донецькій області затримали банду, яка нелегально переправляла громадян через державний кордон. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного Управління Національної поліції в Донецькій області у Facebook.

"У Донецькій області поліцейські затримали злочинну групу, яка нелегально переправляла громадян через державний кордон", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, діяльність банди зловмисників припинили співробітниками управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласної поліції у рамках оперативно-профілактичних заходів "Мігрант".

Повідомляється, що до складу банди входили мешканці Донецької області, які на власних автомобілях перевозили людей з України до РФ через окуповану територію та у зворотному напрямку.

"Дії вказаних осіб кваліфіковані за ст. 332 Кримінального кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України". Триває досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулий рік Державна прикордонна служба України оголосила підозру за організацію незаконного переправлення через кордон приблизно 108 людям.