ua en ru

У Донецькій області трактор підірвався на вибухівці, одна людина загинула

У Донецькій області трактор підірвався на вибухівці, одна людина загинула Фото: у Донецькій області трактор підірвався на вибухівці

Ще один чоловік знаходиться у лікарні

У с. Павлопіль (Волноваський район Донецької області) трактор підірвався на вибухівці. У тракторі перебували два чоловіки : один загинув на місці, інший знаходиться у лікарні, повідмоляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Як зазначається, наразі на місці події працюють поліцейські і вибухотехніки.


"Виклик до поліції надійшов сьогодні о 14:40. Попередньо відомо, що у тракторі знаходились два чоловіка. На техніці вони рухались до річки набрати води, в районі с. Павлопіль (Волноваський район Донецької області), наїхали на невстановлений вибуховий пристрій. Один чоловік загинув на місці, а інший перебуває у лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обставини події та ступень тяжкості поранень потерпілого встановлюються, правова оцінка буде дана після проведення першочергових заходів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мирний житель села Новгородське (Донецька область) підірвався на вибуховому пристрої.