ua en ru

У Донецькій області на чотирьох дітей обвалилася бетонна стіна біля під'їзду багатоповерхівки

У Донецькій області на чотирьох дітей обвалилася бетонна стіна біля під'їзду багатоповерхівки Фото: обвал стіни (facebook.com)

У реанімації з важкими травмами знаходиться 8-річна дівчинка

У Добропіллі Донецької області на чотирьох дітей обвалилася бетонна стіна біля під'їзду багатоповерхівки. Про це написав начальник Покровського відділу поліції Головного управління обласної поліції Юрій Гречишкін на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Сьогодні, близько 14:30 в Добропіллі обвалилася бокова стіна намети над під'їздом багатоповерхового будинку. В цей час біля під'їзду гуляли четверо місцевих дітей. У результаті падіння бетонної конструкції 8-річна дівчинка отримала важкі травми і була доставлена ​​в реанімаційне відділення місцевої лікарні. Зараз медпрацівники борються за життя дитини", - зазначив Гречишкін.

Він уточнив, що троє інших дітей отримали незначні травми, їх життю нічого не загрожує. На місці події працює слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції.

"За даним фактом буде відкрито кримінальне провадження, під час якого ми обов'язково встановимо причини цієї трагедії і притягнемо винних до відповідальності", - запевнив Гречишкін.

Нагадаємо, в лютому в центрі Одеси на вулиці Катерининській обвалилися два балкони чотириповерхового будинку.