ua en ru

У Донецькій обл. лише 4% житлових будинків підключені до опалення

У Донецькій обл. лише 4% житлових будинків підключені до опалення Фото: опалення

За словами Зубка, в трьох областях України практично у всіх житлових об'єктах підключено тепло

У Донецькій області тільки 4% житлового сектора підключені до опалення. Про це сьогодні в ході засідання антикризового энергоштаба повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає кореспондент РБК-Україна.

"В Донецькій області тільки 4% житлового сектора підключені до опалення. На сьогоднішній день по Україні підключено 67% соціальної сфери, 64% - житлових будинків", - повідомив він.

За словами віце-прем'єра, найкращі показники на сьогодні показують Вінницька, Житомирська, Івано-Франківська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Черкаська та Чернігівська області.

Зубков зазначив, що на сьогоднішній день в таких областях як Чернігівська, Вінницька, Житомирська практично 95% житлових об'єктів підключено до опалення.

Нагадаємо, станом на ранок четверга, 15 жовтня, в Києві підключено до 50,3% споживачів усіх категорій, з них житлових будинків - 72,6%, шкіл - 94,3%, дитсадків - 95,8%, лікувальних установ - 93,3%.