ua en ru

У Донецькій обл. стартувала переатестація працівників ДАІ

У Донецькій обл. стартувала переатестація працівників ДАІ Фото: Ігор Пожидаєв

Переатестація займе близько двох місяців

У Донецькій області стартувала переатестація працівників Державтоінспекції. Про це повідомили у прес-службі департаменту ДАІ МВС України.

Процес переатестації ініційовано керівництвом ГУМВС України в Донецькій області та підтримано Міністерством внутрішніх справ України з метою "очищення" лав Державтоінспекції регіону. Це перший підрозділ, який пройде стадію реформування в Донецькій області.

В ході проведеного моніторингу діяльності співробітників ДАІ були виявлені факти неналежного виконання службових обов'язків, проявів корупції, небажання працювати в нових умовах, саботажу, зради.

Переатестація працівників ДАІ буде проведена в найкоротші терміни і займе близько двох місяців. Рішення кадрової комісії буде прийматися по кожному працівнику окремо.

"На час проходження переатестації інспектори ДАІ будуть продовжувати нести службу в попередньому режимі. Правоохоронці не звільнені, вони продовжують виконувати свої функціональні обов'язки. Ті працівники, які пройдуть атестацію і доведуть, що гідні нести службу в новій поліції, продовжать працювати. Решта залишить лави ДАІ", - сказав начальник управління ДАІ ГУМВС України в Донецькій обл. Ігор Пожидаєв (на фото).

Нагадаємо, вчора міністр внутрішніх справ Арсен Аваков видав наказ, на підставі якого всі 625 працівників ДАІ Донецької області виведені за штат з подальшим проведенням переатестації.