ua en ru

СБУ затримала екс-міліціонера, незаконно зберігавшого зброю та наркотики у Донецькій обл

СБУ затримала екс-міліціонера, незаконно зберігавшого зброю та наркотики у Донецькій обл Фото: СБУ затримала екс-міліціонера, незаконно зберігавшого зброю та наркотики

Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії

У Донецькій обл. співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали колишнього міліціонера, який незаконно зберігав зброю та виготовляв наркотики. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"У Кураховому Мар'їнського району Донецької області Служба безпеки України спільно з військовослужбовцями батальйону спеціального призначення МВС "Київ-1" затримала колишнього співробітника міліції, який незаконно зберігав велику кількість зброї та наркотиків", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, під час огляду гаражу, що належить зловмиснику, було вилучено два реактивні гранатомети, снайперську гвинтівку, автомат Калашникова, пістолет-кулемет часів Другої світової війни, револьвер "Наган", пістолет Макарова, 20 гранат РГД та Ф-1, велику кількість набоїв різного калібру, у т.ч. саморобні, пристрої для ремонту і модифікації зброї та запчастини до неї, детонаційні та запалювальні шнури до вибухівки тощо.

Крім цього, відзначається, що у приміщенні виявлено обладнання для виготовлення наркотичних речовин, інструкції з їх виготовлення та готові до продажу наркотики - ацетильований опій та канабіс.

Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернівецькій обл. СБУ перекрила канал постачання зброї з зони АТО.