ua en ru

У Донецькій обл. меру одного з міст повідомили про підозру за недостовірну е-декларацію

У Донецькій обл. меру одного з міст повідомили про підозру за недостовірну е-декларацію Фото: прокуратура (УНІАН)

Мера одного з міст підозрюють у кримінальному злочині

В Донецькій області меру одного з міст повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"В понеділок, 26 червня 2017 року, прокурор Євген Бондаренко особисто вручив міському голові одного з міст Донецької області повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, чиновник вчинив дії щодо внесення недостовірних відомостей в декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції".

Так, міський голова не вніс на щорічну декларацію дані про всі наявні об'єкти нерухомості, транспортні засоби, отримані доходи і фінансові зобов'язання.

У Донецькій обл. меру одного з міст повідомили про підозру за недостовірну е-декларацію

Фото: мера підозрюють у кримінальному злочині (don.gp.gov.ua)

В даний момент, досудове розслідування триває. Прокурор Донецької області Євген Бондаренко - старший групи процесуальних керівників у зазначеному кримінальному провадженні.

Місцеві ЗМІ, посилаючись на власні джерела, повідомляють, що підозра була вручена меру Лиману Петру Цимидану.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву генпрокурорва України Юрія Луценка, що правоохоронні органи перевіряють близько 50 народних депутатів на предмет ухилення від сплати податків.