ua en ru

Донецький губернатор доручив терміново створити штаб по забезпеченню населення продуктами першої необхідності

Глава області Олександр Кіхтенко доручив терміново створити оперативний штаб, який на постійній основі щодня буде займатися питаннями забезпечення потребуючих жителів Донеччини продуктами першої необхідності.

Глава області Олександр Кіхтенко доручив терміново створити оперативний штаб, який на постійній основі щодня буде займатися питаннями забезпечення потребуючих жителів Донеччини продуктами першої необхідності. Про це Кіхтенко заявив на зустрічі з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, передає прес-служба ОДА.

Кіхтенко підкреслив, що перша задача обласної влади - забезпечити гуманітарною допомогою людей, які живуть на передовій. Особливо важливо доставляти її туди, де одна половина населеного пункту контролюється владою, а друга - так званої "Донецької народною республікою".

"Люди повинні розуміти, що вони не кинуті напризволяще, що українська влада і українська армія про них піклуються, допомагають їм", - підкреслив Кіхтенко.

Штаб очолить перший заступник голови ОДА Олександр Кравцов.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України до кінця тижня планує відправити 60 тонн гуманітарної допомоги в Донецьку і Луганську області.