ua en ru

У Донецьку через вибух снаряда загинула дитина, є постраждалі, - ОБСЄ

У Донецьку через вибух снаряда загинула дитина, є постраждалі, - ОБСЄ Фото: ОБСЄ (УНІАН)

Двоє дітей отримали поранення

У Донецьку одна дитина загинула і двоє отримали поранення в результаті інциденту зі снарядом. Про це повідомила Спеціалізована моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) увечері 6 листопада в Facebook.

"Спостерігачі побували в Петровському районі, де, за попередніми даними, загинула одна дитина і ще двоє дітей отримали поранення в результаті інциденту зі снарядом, які не розірвався", - йдеться в повідомленні ПММ за результатами огляду ряду локацій у Донецька.

Нагадаємо, на початку листопада перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг повідомив, що в результаті бойових дій на Донбасі з початку 2017 року постраждали понад 400 громадських осіб.

За його словами, з початку 2017 року було зафіксовано більше 2 тисяч випадків обмеження свободи пересування спостерігачів ОБСЄ СММ. Більшість з них пов'язані з наявністю хв і нерозірваних боєприпасів, які сторони не змогли вилучити незважаючи на взяті на себе зобов'язання. Крім того, майже 700 обмежень були пов'язані з забороною або затримкою доступу СММ.