ua en ru

У Донецьку шахтарів закликають виходити на мітинг проти ДНР, - розвідка

У Донецьку шахтарів закликають виходити на мітинг проти ДНР, - розвідка Фото: у Донецьку шахтарів закликають виходити на мітинг проти ДНР

Мітинг запланований на 19 квітня

У Донецьку колектив непрацюючих шахт і їх родичів закликають 19 квітня вийти на мітинг, на якому планується винести вимога ватажкові самопроголошеної Донецької народної республіки Олександру Захарченку вжити заходів для підвищення рівня життя населення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Зазначається поширення закликів до колективам непрацюючих шахт і їх родичів взяти участь в 10:00 ранку 19 квітня цього року у мітингу на площі Леніна в м. Донецьк, на якому планується висунути вимогу чолі ДНР Олександру Захарченко провести невідкладні заходи, спрямовані на підвищення рівня добробуту населення", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що мотивом цієї акції служить важке економічне становище місцевого населення, скорочення і відправка в неоплачувану відпустку шахтарів та бездіяльність керівництва шахт з виплати заборгованості по заробітній платі.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 17 квітня Незважаючи на святк...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що працівники шахти "Білоріченська" та Лутугинського науково-виробничого валкового комбінату в Луганській області готують страйк з-за зниження рівня життя місцевого населення.