ua en ru

У Донецьку з листопада фактично зупинився металургійний завод, - ІС

У Донецьку з листопада фактично зупинився металургійний завод, - ІС Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Керуюча компанія припинила виділяти кошти на Донецький металургійний завод

В окупованому Донецьку з листопада фактично зупинився металургійний завод. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"З початку листопада спостерігається фактичне припинення виробничого процесу на ВАТ "Донецький металургійний завод". Причина - припинення виділення коштів керуючою компанією ТОВ "Внешторгсервис". За вказані кошти раніше придбали паливно-мастильні матеріали, сировину, устаткування та інші необхідні засоби для виробництва", - повідомив Тимчук.

Відзначимо, за деякими даними, фактичним керівником "Внешторгсервиса" є бізнесмен Сергій Курченко.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». На протяжении прошедших выходных (04-05.11.2017) отмечались с...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 5 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЛНР намагається запустити завод за участю Курченка. За словами Тимчука, так зване "міністерство економічного розвитку ЛНР" намагається запустити виробничий процес на Стахановському вагонобудівному заводі, а в якості основної розглядається схема закупівлі матеріалів і реалізації продукції через можливості філії російської компанії "Внешторгсервис".