ua en ru

На Донеччині зафіксовано 33 автомобіля для постачання бойовиків, - ІО

На Донеччині зафіксовано 33 автомобіля для постачання бойовиків, - ІО Дмитро Тимчук

На Донбасі за 12-13 квітня зафіксовано 33 автомобіля для постачання бойовиків. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Протягом 12-13 квітня зафіксовано переміщення 33-х транспортних одиниць у складі колон для постачання формувань російсько-терористичних військ. В основному колони йшли "північним" маршрутом (24 одиниці пройшли через Алчевськ і Червоний Промінь на Дебальцеве). Звертає на себе увагу значна кількість у складі транспортних колон (не менше 1/3) спеціальних автомобілів і автомобілів зі спеціальними блок-секціями з різноманітним обладнанням. Також спостерігається істотне зниження в складі колон кількості автоцистерн з паливом", - повідомив він.

За його словами, продовжується перекидання через Луганськ бронетехніки в бік позицій українських військ в районі Новотошковки, Кримського і Трьохізбенки. За дві доби бойовики таким чином перемістили 7 одиниць бронетехніки, а також 12 транспортних одиниць.

Нагадаємо, за даними ІО, на Донбасі бойовики продовжують посилювати свої позиції, зокрема в район Широкіно під Маріуполем перекинуто від 550 до 600 бойовиків.